Menyang kontèn

Miyamoto Musashi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Miyamoto Musashi

Miyamoto Musashi (1584 – Juni 13, 1645) iku sawijining samurai lan penulis jepang. Panjenenganipun punika pangarang Go Rin No Sho.

Gladri[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  • Harris, Victor, A Book of Five Rings/Miyamoto Musashi, Edisi Indonesia (alihbahasa olèh Drs. Suharsono), Kentindo Publisher, 2000.