Miyamoto Musashi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Miyamoto Musashi

Miyamoto Musashi (1584 – Juni 13, 1645) iku sawijining samurai lan penulis jepang. Panjenenganipun punika pangarang Go Rin No Sho.

Rujukan[besut | besut sumber]

  • Harris, Victor, A Book of Five Rings/Miyamoto Musashi, Edisi Indonesia (alihbahasa olèh Drs. Suharsono), Kentindo Publisher, 2000.