Skopje: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
12 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (→‎Pranala jaba: Éropah using AWB)
c (éjaan using AWB)
[[Gambar:Stone bridge in Skopje.jpg|thumb|Kreteg watu ing Skopj]]
'''Skopje''' ([[basa Makedonia]]: Скопје) iku ibukuthakutha krajan [[Republik Makedonia]]. Kutha sing dumunung ing gisiking [[Kali Vardar]] iki nduwèni padunung 515.419 jiwa.
 
[[Ibu Theresa]] lair ing kutha iki, ananging opanjenengané katurunan [[Albania]].
* {{mk}} [http://www.skopje.gov.mk/ Situs resmi]
 
[[Kategori:IbukuthaKutha krajan nagara]]
[[Kategori:Kutha ing Republik Makedonia]]
[[Kategori:IbukuthaKutha krajan nagara ing Éropah]]
 
 
63.083

besutan

Menu navigasi