Pagunungan Rhodope: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
→‎Pranala jaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link GA|fr}} using AWB (10903)
c (Bot: Migrating 39 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q6489 (translate me))
c (→‎Pranala jaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link GA|fr}} using AWB (10903))
[[Kategori:Pagunungan ing Bulgaria]]
[[Kategori:Pagunungan ing Yunani]]
 
{{Link GA|fr}}
1.673

besutan

Menu navigasi