Kategori:Lair 1805: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
39 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké uz:Turkum:1805-yilda tugʻilganlar
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké uz:Turkum:1805-yilda tugʻilganlar)
[[tt:Төркем:1805 елда туганнар]]
[[uk:Категорія:Народились 1805]]
[[uz:Turkum:1805-yilda tugʻilganlar]]
[[vi:Thể loại:Sinh 1805]]
[[war:Kaarangay:Mga natawo han 1805]]
70.202

besutan

Menu navigasi