1010: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1010年
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké lv:1010. gads)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1010年)
[[vo:1010]]
[[war:1010]]
[[wuu:1010年]]
[[yo:1010]]
[[zh:1010年]]
63.049

besutan

Menu navigasi