1008

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013
Dasawarsa: 990-an  1000-an  1010-an
Abad: kaping-10  kaping-11  kaping-12
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1008 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | Owah sumber]

Lair[sunting | Owah sumber]

Séda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1008&oldid=808497"