Paus Clemens III: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
56 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké sh:Klement III.)
[[arz:كليمينت التالت]]
[[be:Клімент III, Папа Рымскі]]
[[be-x-old:Клімэнт III (папа рымскі)]]
[[bg:Климент III]]
[[br:Klemañs III]]
63.097

besutan

Menu navigasi