Wikipedia:Kawicaksanan kanggo mbusak kaca: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
c
===Langsung dibusak===
====General criteria (G) ====
*G1: '''isi sing ora karuwan''' ([[w:en:WP:CSD G1|CSD G1]])
:Contoné isi sing awujud ''test'' utawa ''ā ī ū ṛ ḷ ě ṃ ṇ ṅ ḍ ṭ ṣ ś ḥ Ā Ī Ū Ṇ Ṅ Ñ Ṣ Ś Ḍ Ṭ Ṛ Á á É é Í í Ó ó Ú ú À à È è Ì ì Ò ò Ù ù Â â Ê ê Î î Ô ô Û û Ä ä Ë ë Ï ï Ö ö Ü ü ß Ã ã Ñ ñ Õ õ Ç ç Ģ ģ Ķ ķ Ļ ļ Ņ ņ Ŗ ŗ Ş ş Ţ ţ Ć ć Ĺ ĺ Ń ń Ŕ ŕ Ś ś Ý ý Ź ź Đ đ Ů ů''
*G2: '''Uji coba''' ([[w:en:WP:CSD G2|CSD G2]])
:Contohe isi sing awujud ''Test'', utawa uji coba lan liya-liyane.
*G3: '''[[Wikipedia:Vandalisme|Vandalisme]]''' ([[w:en:WP:CSD G3|CSD G3]])
 
====Artikel / Kaca (A) ====
*'''artikel sing 100% nganggo basa manca''' ([[w:en:WP:CSD A2|CSD A2]])
:''Tag'' <nowiki>{{terjemah}}</nowiki> mung layak kagunakaké yèn wis ana saora-orané sakparagraf pambuka sing diterjemahaké
30

besutan

Menu navigasi