1032: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: sw:1032)
[[he:1032]]
[[hi:1032]]
[[hr:1032.]]
[[ht:1032 (almanak jilyen)]]
[[hu:1032]]
[[map-bms:1032]]
[[mk:1032]]
[[mr:.स. १०३२]]
[[ms:1032]]
[[nap:1032]]
40.143

besutan

Menu navigasi