2012: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (bot Menambah: bxr:2012
c (bot Membuang: cbk-zam:2012 (deleted))
c (r2.7.2+) (bot Menambah: bxr:2012)
[[br:2012]]
[[bs:2012]]
[[bxr:2012]]
[[ca:2012]]
[[ce:2012 шо]]
63.050

besutan

Menu navigasi