Santo: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: lv:Svētais
c (r2.7.1) (bot Menambah: mk:Светец)
c (r2.7.1) (bot Menambah: lv:Svētais)
[[la:Sanctus]]
[[li:Heilige]]
[[lv:Svētais]]
[[mk:Светец]]
[[mr:संत]]
35.118

besutan

Menu navigasi