Troposfer: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kilometer → kilomèter, ditemukaké → tinemu
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: kilometer → kilomèter, ditemukaké → tinemu)
 
{{rapèkaké}}
'''Troposfer''' ya iku lapisan [[atmosfer]] palinh endhep kang kira-kira kandhelé kira-kira nganti 10 kilometerkilomèter ning ndhuwuré bumi. Sakjeroné troposfer iki ditemukakétinemu [[gas rumah kaca]] kang menyebabkaké [[efek rumah kaca]] lan [[pemanasan global]].
 
[[Kategori:Atmosfer]]
352.737

besutan

Menu navigasi