Antaséna: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
41 bèt wis ditambahake ,  16 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
cTidak ada ringkasan suntingan
cTidak ada ringkasan suntingan
'''Antasena''' utawa uga sinebut '''Anantasena'''.
[[image:Antasena-ang.gif|thumb|Antasena]]
 
Ananta : tanpa wates
Sena : njaga, nguasani, kang mimpin
3.255

besutan

Menu navigasi