Wreck-It Ralph: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
206 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
[[File:D23 Expo 2011 - Fix-It Felix Jr arcade game (Wreck-It Ralph movie - Disney Animation booth) (6075802544).jpg|200px|right|thumb|Sawijining permainan ing arena permainan ana ing filem Wreck-It Ralph]]
'''''Wreck-It Ralph''''' iku filem animasi 3D lan kemidhi fantasi  <ref>{{Cite web|url=http://www.allmovie.com/movie/wreck-it-ralph-v537176|publisher=[[Allmovie.com]]|title=Wreck-It Ralph|accessdate=Nov 19, 2012|last=Buchanan|first=Jason}}</ref> saka Amerikah taun 2012 sing diasilaké [[Walt Disney Animation Studios]] lan dibabar Walt Disney Pictures.<ref name="comingsoon1"><cite class="citation pressrelease">[http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=78576 "Disney Announces CG Comedy Adventure Wreck-It Ralph"] (Press release). </cite></ref> Filem iki dadi filem kaping 52 saka seri [[Dhaptar Film Walt Disney Animation Studios|Walt Disney Animated Classics]]. Sing dadi pengarah filem yaiku Rich Moore sing tau nyutradarani ''[[The Simpsons]]'' lan ''[[Futurama]]''. Naskah caritané dianggit déning Phil Johnston lan Jennifer Lee saka carita asli saking Moore, Johnston lan Jim Reardon. John Lasseter didadiaké minangka produser. Sabanjuré, John C. Reilly, Sarah Silverman, Jack McBrayer, lan Jane Lynch minangka pangisi swara. Filem iki nyaritaké lakon jenengé Ralph sing dadi penjahat ing arena permainan game. Ralph arep ngayon perané lan ngawujudaké kekarepané dadi panji. Dhèwèké nganglang antawis permainan-permainan sing béda-béda ing arena permainan kui nanging kudu njaga saking ancaman gati sing bisa nyerambahi kerusakan ing kabeh arena permainan sing sawijining ora sengaja wis diwiwiti Ralph.
 
178

besutan

Menu navigasi