Mirsk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mirsk
POL Mirsk COA.svg
Lambang Mirsk
POL Mirsk map.svg
Lokasi Mirsk
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Mirsk
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Mirsk (Jerman Friedeberg) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.