Menyang kontèn

Mint lemonade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Mint lemonade
Mint lemonade
Mint lemonade in Spain
JenisLemonade
Negara asalWorldwide
BahanLemon juice, sugar, water, mint, ice cubes
Mint lemonade
Mint lemonade in Spain
JenisLemonade
Negara asalWorldwide
BahanLemon juice, sugar, water, mint, ice cubes

Jeruk nipis minangka jeruk nipis kanthi lemon . Bisa digawe nganggo godhong mint, sirup rasa mint, utawa godhong mint murni, lan bisa disajikake ing es kiub utawa dicampur karo es dadi slush utawa smoothie . Kadang diarani prawan mojito . [1] Iki ditemokake ing Amerika Utara, Eropa, Amerika Latin, lan Timur Tengah. [2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Simon Difford, Cocktails: Over 2250 Cocktails, 2008, ISBN 0955627605, p. 44-45
  2. April White, Lemonade with Zest: 40 Thirst-Quenching Recipes, 2018, ISBN 1452162840, "Middle Eastern Limonana", p. 40