Slush

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Slush
Slush.jpg
A layered slush drink
Jeneng liyanéSlushie, flavored slushie
JinisBeverage
Panggonan asalUnited States
Tlatah utawa prajaEast Coast
Buku masakan: Slush  Médhia: Slush
Mesin ngombe slush, Utrecht, Walanda

Slush, uga dikenal minangka slushy, slushee, utawa slushie, yaiku es kanthi rasa .Ice chipped ing banyu minangka standar kanggo titik beku, 0 ° C (32 ° F). Es sing digawe saka banyu bisa 0 ° C, utawa suhu sing luwih murah. Gangguan mesin kasebut sebagian supaya banyu ora beku padhet. Sawetara ombenan duwe aditif supaya suhu pembekuan campuran luwih murah, mula minuman kasebut bisa luwih adhem tinimbang ngombe slush banyu.