Mila Karmelia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mila Karmelia iku aktris Indonésia.[1] Dhèwèké lair ing surya 4 Pebruari 1976.[1] Pawiyatan: Manajemen Ékonomi ing Universitas Trisakti (1997).[1] Ing Warsa 1960-1970, dhèwèké naté kondhang minangka aktris sinétron ajeneng Mila Karmila.[1] Warsa 1990-an njedhul aktris sinétron ajeneng mirib, Mila Karmila.[1] Sanajan wis marsudi main total, lan lumayan laris, nanging Mila nyatakaké amung 'golèk pengalaman'.[1] Amarga mwiwit 1993 wis nancepaké abipraya gawé yasa usaha (kamangka dudu nggawé sinétron).[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g Suharto 1999, k. 303.

Bibliografi[besut | besut sumber]

  • Suharto, ed. (1999). Apa Siapa Orang Film Indonesia. Jakarta: Percetakan Jaya Abadi.