Mikstat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Mikstat
POL Mikstat COA.svg
Lambang Mikstat
120px
Lokasi Mikstat
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Mikstat
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Mikstat (Jerman Mixstadt) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.