Mikro-organisme

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Mikro-organisme ya iku urip-uripan kang ora katon karo mripat biasa utawa kudu karo piranti kanggo ndeleng.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mikro-organisme&oldid=982964"