Mikro-organisme

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Mikro-organisme ya iku urip-uripan kang ora katon karo mripat biasa utawa kudu karo piranti kanggo ndeleng.