Mikro-organisme

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Mikro-organisme yaiku urip-uripan kang ora katon karo mripat biasa utawa kudu karo piranti kanggo ndeleng.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mikro-organisme&oldid=833665"