Mikołajki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Mikołajki
POL Mikołajki COA.svg
Lambang Mikołajki
120px
Lokasi Mikołajki
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Mikołajki
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Mikołajki (Jerman Nikolaiken) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.