Miastko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Miastko
POL Miastko COA.svg
Lambang Miastko
120px
Lokasi Miastko
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Miastko
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Miastko (Jerman Rummelsburg) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.