Miasteczko Śląskie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Miasteczko Śląskie
POL Miasteczko Śląskie COA.svg
Lambang Miasteczko Śląskie
120px
Lokasi Miasteczko Śląskie
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Miasteczko Śląskie
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Miasteczko Śląskie (Jerman Georgenberg) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.