Miasteczko Śląskie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Miasteczko Śląskie
POL Miasteczko Śląskie COA.svg
Lambang Miasteczko Śląskie
Barkas:POL Miasteczko Śląskie map.svg
Lokasi Miasteczko Śląskie
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Miasteczko Śląskie
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Miasteczko Śląskie (Jerman Georgenberg) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.