Międzyzdroje

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Międzyzdroje
POL Międzyzdroje COA.svg
Lambang Międzyzdroje
120px
Lokasi Międzyzdroje
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Międzyzdroje
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Międzyzdroje (Jerman Misdroy) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Międzyzdroje&oldid=1001850"