Międzybórz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Międzybórz
POL Międzybórz COA.svg
Lambang Międzybórz
120px
Lokasi Międzybórz
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Międzybórz
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Międzybórz (Jerman Medzibor, Neumittelwalde) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Międzybórz&oldid=1001999"