Metworst

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Metworst saka Groningen.

Metworst ( Dutch pronunciation: [ˈMɛtʋɔrst] (pra=|Babagan swara iki ) utawa droge paling ala ( Dutch pronunciation: [ˈDroːɣə ʋɔrst] ; " sosis garing ") minangka salah sawijining olahan sosis tradisional Walanda . S sosis duwe rasa sing kuat, lan digawe saka daging babi cincang mentah sing banjur garing udhara .