Meteorit

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Meteorit inggih punika watu meteor ingkang sampun dumugi Bumi amargi saged nembus lapisan atmosfer. Meteorid minangka asteroid akasa ingkang alit, ingkang kasedhot déning gravitasining Bumi.