Meteorit

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Meteorit inggih punika watu meteor ingkang sampun dumugi Bumi amargi saged nembus lapisan atmosfer. Meteorid minangka asteroid akasa ingkang alit, ingkang kasedhot déning gravitasining Bumi.