Merkén

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Merkén

Merkén utawa merquén (saka Mapuche mezkeñ ) yaiku mrica cabe asap (utawa ing basa Spanyol, ají ) digunakake minangka bumbu sing asring dibarengi karo bahan liyane nalika wujud bubuk. Merkén minangka bumbu tradisional ing masakan Mapuche ing Chili . [1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Williams, Laura (2011-09-29), The exotic, smoky flavor of Chile comes to America, retrieved 2014-04-22