Maurice Alfred Fontaine

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Maurice Alfred Fontaine, (lair 28 Oktober 1904 ing Savigny-sur-Orge, Seine-et-Oise, séda ing tanggal 14 Juli 2009), inggih punika ahli biologi Prancis.

Pulikasi[besut | besut sumber]

Nerbitake loro karya utami, La vitamine B2 nalika taun 1943, sarta Physiologie dans l'Encyclopédie de La Pléiade (fisiologi sajeroning Ensiklopedi Pleiades) nalika taun 1969. Taun 1970, panjenengnganipun dados pimpinan edisi Perancis zoologi ensiklopedia Bernhard Grzimek, The Animal World ing volume no.13.