Matan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Matan bisa tegesé:

Islam[besut | besut sumber]

  • Redhaksi utawa isiné hadis

Panggonan[besut | besut sumber]

Karajan[besut | besut sumber]

Kali[besut | besut sumber]