Mata pancing

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Aneka rupa jinis mata kail
Aneka rupa ukuran mata pancing

Mata pancing punika salah satunggalipun piranti ingkang dimigunakake minagka mancing iwak ingkang misuwur ugi paling kathah dimigunakake kanggé mancing.

Mata pancing dimigunakake kanggo piranti kanggé nempelake umpan pancing,

Mata pancing mangsa jaman watu ingkang kagawé saking bahan balung, dipunpanggihake ing Skåne, Swedia

Ugi pirsani[besut | besut sumber]