Mary Wollstonecraft

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mary Wollstonecraft.

Mary Wollstonecraft (27 April 175910 September 1797) iku siji panulis, filsuf lan feminis saka Inggris.

Cipta ripta[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]