Mary Wollstonecraft

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Mary Wollstonecraft (27 April 175910 September 1797) iku sawijining panulis, filsuf lan feminis saka Britania Raya (Inggris).

Daftar karya[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.