Mary Wollstonecraft

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Mary Wollstonecraft (27 April 175910 September 1797) iku siji panulis, filsuf lan feminis saka Britania Raya (Inggris).

Daftar karya[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.