Mary Dyer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mary Barret Dyer inggih punika salah satungaling paraga ingkang misuwur wonten ing donya.[1]. Mary Dyer asalipun saking puritan Inggris ingkang dipun-gantung wonten ing Boston, massachusetts Bay Colony amargi sampun asring sanget nentang ukum Puritan saking koloni. Piyambakipun punika salah satunggaling saking sekawan Quaker ingkang dipuneksekusi, lan dipuntepang minangka martis Boston.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. / Mary Barret Dyer(dipunundhuh tanggal 17 Oktober 2012)
  2. / Mary Dyer Biografi(dipunundhuh tanggal 17 Oktober 2012)