Markook shrèk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Markook Bread
Saj.jpg
Jeneng liyanéShrek, Ruqaq, rqeeq, or mashrooh
JinisFlatbread
Panggonan asalMiddle East
Tlatah utawa prajaLevant, and Arabian Peninsula
Buku masakan: Markook Bread  Médhia: Markook Bread

Roti Markook, uga dikenal kanthi khubz Ruqaq, shrak, khubz rqeeq, [1]  mashrooh ( Arab : مرقوق, شراك, مشروح, خبز رقيق, خبز رقاق) yaiku olahan sajinis Eastern Tengah Tanpa Ragi flatbread umum ing Levant lan semenanjung Arab . Iki dipanggang ing wadhah logam cembung ( saj ) utawa ing tannour

[ <span title="Evidence needed that tabun/tannur bread can be called markook. (September 2020)">perlu rujukan</span> ]

Galeri[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "طريقة عمل خبز رقاق - موضوع". موضوع (ing basa Arab). Dibukak ing 2018-11-27.