Marcus Paus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Marcus Paus

Marcus Paus (Nurwègen [ˈmɑ̀rkʉs ˈpæʉs]; lair 14 Oktober 1979 -) minangka komposer Nurwègen. Dheweke minangka salah sawijining komposer terkenal Skandinavia saiki lan misuwur amarga fokus karo tradhisi, tonalitas lan melodi. Dheweke nulis musik kamar, karya koor, karya solo, konser, karya orkestra, opera, simfoni lan musik sinematografi.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]