Marco Andretti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Marco Andretti
Marco Andretti di Indianapolis Motor Speedway taun 2009
Kewarganegaraan Amérika Sarékat
Gegandhèngan karo Mario Andretti (grandfather)
Michael Andretti (father)
John Andretti (cousin)
Aldo Andretti (great uncle)
Adam Andretti (cousin)
Jeff Andretti (uncle)
IndyCar Series 2017
Mangsa dhebut 2006
Tim saiki Andretti Autosport
Montor no. 25
Start 119
Menang 2
Pole 2
Lap paling cepet 6
Asil paling apik 7th ing 2006 & 2008

Marco Michael Andretti (lair ing Trenton, New Jersey, 13 Maret 1987; umur 30 taun) ya iku sawijining pembalap mobil profesional saka Amérika Sarékat. Saikine dhèwèké mbalap ing ajang IndyCar Series.

Marco ya iku pembalap génerasi kaping telu saka kulawarga balap Andretti. Simabh kakunge ya iku Mario Andretti, juara donya balap F1. Bapake Marco ya iku Michael Andretti kang uga duwé tim balap Andretti Autosport.

Pranala njaba[besut | besut sumber]