Marco Andretti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Marco Andretti
Marco Andretti di Indianapolis Motor Speedway taun 2009
KewarganegaraanAmérikah Sarékat
Gegandhèngan karoMario Andretti (grandfather)
Michael Andretti (father)
John Andretti (cousin)
Aldo Andretti (great uncle)
Adam Andretti (cousin)
Jeff Andretti (uncle)
IndyCar Series 2021
Mangsa dhebut2006
Tim saikiAndretti Autosport
Montor no.25
Start119
Menang2
Pole2
Lap paling cepet6
Asil paling apik7th ing 2006 & 2008

Marco Michael Andretti (lair ing Trenton, New Jersey, 13 Maret 1987; umur 34 taun) ya iku sawijining pembalap mobil profésional saka Amérikah Sarékat. Saikine dhèwèké mbalap ing ajang IndyCar Series.

Marco ya iku pembalap génerasi kaping telu saka kulawarga balap Andretti. Simabh kakunge ya iku Mario Andretti, juara donya balap F1. Bapake Marco ya iku Michael Andretti kang uga duwé tim balap Andretti Autosport.

Pranala njaba[besut | besut sumber]