Marcello Gazzola

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Marcello Gazzola
Katerangan priangga
Jeneng dawa Marcello Gazzola
Tanggal lair (1985-04-03) April 3, 1985 (umur 34)
Papan lair Borgo Val di Taro, Italia
Dhuwur 191 m (626 ft 8 in)
Posisi main Bèg
Katerangan klub
Tim saiki
Sassuolo
Angka 26
Karir nom
1995–2004 Parma
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2004–2006 Sambenedettese 19 (0)
2006–2007 Venezia 2 (0)
2007 Torres 14 (1)
2007–2009 Catania 3 (0)
2008–2009Avellino (pinjaman) 27 (0)
2009–2012 Ascoli 90 (1)
2012– Sassuolo 47 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 31 Januari 2012.


Marcello Gazzola (lair ing Borgo Val di Taro, 3 April 1985; umur 34 taun) ya iku sawijining juru main bal-balan kanthi kawarganegaran Italia kang main kanggo klub Sassuolo padhatan main ing posisi bèg.

Marcellomiwiti karier juniore ing klub Parma banjur miwiti karier seniore ing klub mau. Sempat pindhah ing sapérangan klub sadurungé kadhapuk ing Sassuolo taun 2012.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Skuat U.S. Sassuolo Calcio