Marcel Dassault

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Marcel Dassault

Marcel Dassault utawa Marcel Ferdinand Bloch (lair ing Paris, Prancis, 1892 – tilar donya ing Neuilly-sur-Seine, Prancis, 1986) iku sawijining produsèn montor mabur lan pulitikus Prancis. Sawisé Perang Donya II dhèwèké mèlu yasa indhustri kadirgantaran Prancis. Utamanané produksi Dassault iku montor mabur militèr lan pabriké didarbèni pamaréntah Prancis wiwit taun 1981.