Marcel Dassault

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Marcel Dassault

Marcel Dassault utawa Marcel Ferdinand Bloch (lair ing Paris, Prancis, 1892 – tilar donya ing Neuilly-sur-Seine, Prancis, 1986) iku sawijining produsèn montor mabur lan pulitikus Prancis. Sawisé Perang Donya II dhèwèké mèlu mbangun industri kadirgantaran Prancis. Utamanané produksi Dassault iku montor mabur militèr lan pabriké didarbèni pamaréntah Prancis wiwit taun 1981.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Marcel_Dassault&oldid=1107412"