Manti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Manti
Ouzbékistan-Ravioli (1).jpg
Manti of Kayseri.jpg
Jeneng liyanéManty, mantu, manta
JinisDumpling
DigawéUnknown
Woworan pokokSpiced meat (lamb or ground beef)
VariasiPumpkin
Buku masakan: Manti  Médhia: Manti

Manti (basa Masalah Lua ing Modhul:Lang larik 1120: attempt to index field 'article_name' (a nil value). , Basa Turki: mantı , Basa Uzbèk: manti, monti , Armèni: մանթի ), uga manty ( Masalah Lua ing Modhul:Lang larik 1120: attempt to index field 'article_name' (a nil value). ; Rusia: манты ; Basa Tatar: манты ), Mantu ( Pashto, Dari, Persia, Arab: منتو‎‎ ; Basa Tajik: манту ) utawa manta ( Basa Uyghur: مانتاPage Cithakan:Ug-textonly/styles.css has no content.minangka olahan sajinis pangsit. Iki digawe saka daging giling lan bumbu.

Saka eneng kasebut, gumantung saka basa kasebut, bisa nuduhake dumpling tunggal utawa luwih saka siji pangsit sekaligus; ing basa Inggris, asring digunakake minangka wujud tunggal lan jamak.