Manten ing Kana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Manten ing Kana karya Giotto, abad ka-14

Ing agami Kristen, pangobahan banyu dadi banyu anggur ing manten ing Kana yaiku mukjijat Yesus pertami ing Injil Yohanes.[1][2] Ing cathetan Alkitab, Yesus lan ibune rawuh ing manten kasebut

Referensi[besut | besut sumber]

  1. H. Van der Loos, 1965 The Miracles of Jesus, E.J. Brill Press, Netherlands page 599
  2. Dmitri Royster 1999 The miracles of Christ ISBN 0-88141-193-0 page 71