Mangkunagara VII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Mangkunegara VII)
Jump to navigation Jump to search
K.G.P.A.A. Mangkunagara VII
K.G.P.A.A. Mangkunagara VII
Raja Mangkunagaran.
Miyos 2 November 1885
Séda 1944
Jabatan

42px Raja Mangkunagaran

Kanjeng Gusti Pangéran Adipati Arya Mangkunagara VII (dipuncekak Mangkunagara VII) utawi Radèn Mas Surya Suparta (miyos 2 November 1885 – séda 1944 kanthi yuswa 59 taun) inggih punika raja wonten ing Mangkunagaran.

Priksani ugi[besut | besut sumber]


Dipunrumiyini
déning:
Mangkunagara VI
Raja Mangkunagaran
1916 - 1944
Dipunlajengaken
déning:
Mangkunagara VIII