Malaékat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Malaikat)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Malaékat punika makluk ingkang kadadosaké saking nur. Malaékat boten saged dipriksani kalih tiyang,malaékat kacipta déning Allah panguwasa donya boten dicaosi pepénginan bangkang dhateng paréntahipun Allah.

Malaékat ingkang kados dikawruhi inggih punika: