Maków Podhalański

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Maków Podhalański
POL Maków Podhalański COA.svg
Lambang Maków Podhalański
120px
Lokasi Maków Podhalański
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Maków Podhalański
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Maków Podhalański (Jerman Mohnau) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.