Maków Podhalański

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Maków Podhalański
POL Maków Podhalański COA.svg
Lambang Maków Podhalański
120px
Lokasi Maków Podhalański
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Maków Podhalański
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Maków Podhalański (Jerman Mohnau) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.