Mahkamah Konstitusi Indonesia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Mahkamah Konstitusi (dicekak MK) iku lembaga tinggi nagara sajeroning sistem ketatanagaraan Indonésia sing nyekel kakuwasan kehakiman bebarengan karo Mahkamah Agung.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Cithakan:Kakuwasan kehakiman Indonésia Cithakan:Pengadilan