Menyang kontèn

Maher Hathout

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Maher Hathout (lair 1 Januari 1936 - surut 3 Januari 2015), nalika tilar donya umuré 79 taun, iku sawijining pamimpin Muslim Amérikah Sarékat kalairan Mesir. Panjenengané kaanggep minangka Bapa Jatidir Muslim Amérika.[1]

Pati[besut | besut sumber]

Maher Hathout. wis suwé nandhang lelara kanker. Panjenengané banjur séda ing tanggal 3 Januari 2015 déning lelara iki.[2]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Dr. Maher Hathout". Muslim Public Affairs Council. Diarsip saka sing asli ing 3 January 2015. Dibukak ing 4 January 2015.
  2. Dr. Maher Hathout, Muslim advocate for interfaith peace, dies at 79