Menyang kontèn

Magdalena Andersson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Magdalena Andersson
LairEva Magdalena Andersson
(1967-01-23) Januari 23, 1967 (umur 57)
Uppsala, Swedhen
Alma materSekolah Ekonomi Stockholm
Parté pulitikDemokrat Sosial

Eva Magdalena Andersson (lair 23 Januari 1967; umur 57 taun) yaiku ekonom Swedhen sing ngejabat minangka Mahamantri Swedhen sawise 30 November 2021. Sadurunge, ia ngejabat menika Mentri Keuangan saka 3 Oktober 2014 nganti 30 November 2021.

Referensi[besut | besut sumber]

Cithakan:Persondata