Mabel Ng Chin Mei

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mabel Ng Chin Mèi

Mabel Ng Chin Mèi iku pamenang pamilihan Ratu Cantik Malaysia ing taun 2002. Dhèwèké dianggep sing ayu dhéwé nalika iku, déning anggota juri. Kenya iki bisa basa Melayu, basa Inggris lan basa Mandharin.