Małomice

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Małomice
POL Małomice COA.svg
Lambang Małomice
Barkas:POL Małomice map.svg
Lokasi Małomice
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Małomice
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Małomice (Jerman Mallmitz) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.