Menyang kontèn

Lyngør

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Lyngør
Désa ing Nurwègen
Nagara Norway
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)

Lyngør punika dhusun ingkang kapernah ing praja Nurwègen.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]