Lwówek

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lwówek
POL Lwówek COA.svg
Lambang Lwówek
POL Lwówek map.svg
Lokasi Lwówek
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Lwówek
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Lwówek (Jerman Neustadt in Pinne) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lwówek&oldid=1001590"